Zonnewering, Zonnescherm of Zonneluifel?

Zonnewering Albertijn: wanneer de terrassen zonovergoten zijn

Met plaatsing van zonnewering door Albertijn maakt u ook het buitenleven aangenaam én veilig. In een tijdsgeest waarin terecht voorzichtigheid wordt gepredikt in verband met de blootstelling aan rechtstreekse zon, kan u nog moeilijk om een zonnescherm heen. 

Waarom zou u voor een gemonteerde zonnewering kiezen, als er ook bijvoorbeeld parasols bestaan? Door plaatsing zonnewering bestrijkt u meteen een zeer grote oppervlakte. Omwille van z'n verankering in een gevel of vaststaande contructie is ze meteen ook bestand tegen heel wat wind. Twee terreinen waarop een mobiele parasol meteen de duimen moet leggen. 

Onder de verzamelnaam zonnewering vindt u 1000-en-1 toepassingen en concepten. Albertijn gevestigd in Wommelgem uit Antwerpen gidst u graag langs de belangrijkste:

  • Een uitrolbaar zonnescherm (vlak) of markies (koepel) maakt dat u volop van uw terras en tuin kunt genieten. In de tussenseizoenen, waarin de zon minder krachtig is, laat u het scherm waar het is. In de zomer schakelt u het scherm in wanneer u het nodig acht. Binnen de categorie vlakke schermen kunt u ook nog differentiëren tussen uitvalschermen of knikarmschermen. Vraag onze meewerkende zaakvoerders gerust naar het hoe en wat van deze (zonne)waaier aan mogelijkheden.
  • Een verandascherm laat u van de buitenomgeving en het licht genieten, zonder een onaangename zonneprik. Het schuivende scherm kan van een transparant materiaal worden vervaardigd. In die zin dat u wél van het weldadige zonlicht geniet, maar niet moet lijden onder de hitte. Evengoed kunt u kiezen voor een donker doek, waarmee u meteen ook verduistert. Met Albertijn zonnewering, geen serre-situaties meer in hartje zomer!

Albertijn biedt bij plaatsing zonnewering desgewenst uiteraard ook motorisering of automatisering aan!

Terras zonnewering: luifels, schermen, markiezen voor particulier en horeca

Wat is er leuker dan op een zonnige dag op een terras te vertoeven? En als het niet uw eigen terras is, dan misschien ééntje van dat van uw favoriete café of restaurant? Het mag echter nooit de bedoeling zijn dat een te enthousiaste zon u wegjaagt van uw stoel. Daarom is werkelijk iedereen met wat genietbare buitenruimte gebaat bij de plaatsing een luifel of een zonnescherm, in welke hoedanigheid ook. 
Albertijn uit Antwerpen plaatst zonnewering voor zowel particulieren als horeca en bedrijven in het algemeen.

Albertijn uit Antwerpen gaat 'the extra mile': plaatsing zonnewering in heel België. Vraag vrijblijvend plaatsbezoek en offerte bij de meewerkende zaakvoerder: 03 321 53 67

Ja,...dus ook in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Limburg komen wij graag uw wooncomfort verbeteren!