Plaatsing van rolluiken door Albertijn Groep

De vele voordelen van rolluiken opgelijst

Rolluiken zorgen voor een fantastische multi-functionele bescherming van uw woonst. Hoezo? Wel, hierom:
Rolluiken:
  • bieden privacy
  • bemoeilijken inbraak
  • weren straatlawaai
  • zijn een prima thermische hulp: ze houden de warmte buiten in de zomer, en binnen in de winter. Goed voor het klimaat, en ook een maatje voor uw portefeuille
Nu we het toch over het klimaat hebben: wist je dat Albertijn ook meester is in de plaatsing van voorzetrolluiken en -screens op zonne-energie? Die drijft op haar beurt de motor van de voorzetrolluiken aan, waardoor u geen beroep moet doen op netstroom. Dat zit alweer mee voor uw portemonnee.

Voorzetrolluiken: ecologisch, economisch en makkelijk te plaatsen

Albertijn uit Wommelgem, provincie Antwerpen is al 40 jaar een referentie op gebied van rolluiken en aanverwanten. Wij zagen de plaatsing en herstelling van inbouwrolluiken gaandeweg plaats ruimen voor de vraag naar plaatsing van voorzetrolluiken en de herstelling ervan. Vanwaar deze evolutie?

Bij de plaatsing van voorzetrolluiken raken we niet aan de bestaande constructies. In tegendeel: we voegen, zonder ingrijpende boor- of slijpwerken geluids- en thermische isolatie toe. Ook hier haken klimaat en uw portefeuille de armen in elkaar.
De oude generatie inbouwrolluiken is nog vaak een doorgeef(rol)luik voor tocht en geluid. Maar we respecteren uiteraard ook klanten die hier aan vasthouden, en zetten ook voor dit type rolluiken onze vakbekwaamheid in.

Automatisering van rolluiken: het huis leeft

Albertijn uit Antwerpen voorziet ook in automatisering van rolluiken. Of dit nu bestaande of nieuwe zijn.

De keuze voor automatisering van rolluiken die al wat jaren op de teller hebben, komt er vaak nadat mensen door bijvoorbeeld ouderdom minder kracht hebben om de rolluiken te manipuleren. Een elektrische motor neemt de beweging dan over. Dit is de zogenaamde motorisatie van bestaande rolluiken. Hierbij dient u nog steeds als persoon een commando te geven.

Anderzijds, bij de volledige automatisering van rolluiken, kunt u ook instellen bij welke lichtsterkte en/of op welk uur de geruisloze motor uw rolluiken moet laten zakken of weer ophalen. Bij deze toepassing hoeft u zelfs niet meer aanwezig te zijn in uw woonst. En verraden bijvoorbeeld dagenlang gesloten rolluiken uw afwezigheid niet meer (tip: laat u dan ook de brievenbus leeghalen!). Of hoeft u na thuiskomst bij een zonovergoten dag, niet meer in een sauna binnen te komen.

En haalt u met Albertijn een automatische of gemotoriseerde rolluik in huis? Dan heeft u op en top Belgische technologie en mechaniek boven uw ramen en deuren hangen. Kwaliteit van bij ons, maakt ook snelle leveringen!

Herstelling van rolluiken: van oud naar nieuw

Wat uw voorkeur ook is, Albertijn gaat al 40 jaar mee in het vak. We beschikken dus over de materialen en know-how voor zowel de herstelling van rolluiken van het oudere type als de recentere voorzetrolluikenBij kleinere vervangingen of spoed-interventies na inbraak, vervaardigen we de rolluiken in ons eigen atelier. 

Albertijn uit Antwerpen gaat 'the extra mile': plaatsing rolluiken in heel België. Vraag vrijblijvend prijs en plaatsbezoek bij de meewerkende zaakvoerder 03 321 53 67

Ja,...dus ook in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Limburg komen wij graag uw wooncomfort verbeteren!