Albertijn Groep: Rolluiken - Screens - Poorten & Zonnewering

Albertijn: plaatsing, herstelling en automatisering van rolluiken, screens, poorten en zonnewering

Wil u uw woning beschermen? Tegen inkijk, geluid, inbraak en/of zon? En in één klap daarmee uw huis isoleren? Dan bent u waar u moet zijn: bij Albertijn!

Albertijn uit Antwerpen staat al meer dan 40 jaar garant voor het plaatsing van rolluiken, automatisering van rolluiken, aanbrengen van (voorzet) screens, sectionale poorten, kantelpoorten en zonnewering. Daarenboven werkt op elke werf de zaakvoerder mee. Dat is uw garantie op directe communicatie en kwaliteitscontrole. Bovendien maken wij van Albertijn er een erezaak van om de plaats waar we werkten netjes achter te laten. 

Plaatsing van rolluiken? Automatisering van rolluiken? Velen voelen zich geroepen. Weinigen zijn echter zo uitverkoren als Albertijn.
Laat ons u overtuigen met de vaak onverwachte surplus van onze producten en ons vakmanschap:

  • Rolluiken en sectionaalpoorten vormen een extra isolatie, zijn geluidswerend en inbraakontmoedigend
  • U bepaalt zelf het uitzicht of de façade van onze kwaliteitsvolle poorten. In de toplaag van de afwerking kunt u eindeloos variëren naar kleur, textuur en structuur. En moeten we het nog zeggen: ook deze afsluitingsvorm is superisolerend. 
Welke vakman dweept niet met het belang dat hij/zij hecht aan kwaliteit? Maar dat het ons écht menens is, mag blijken uit ons garantiebeleid:

Bovenop de wettelijke 2 jarige garantie geven wij bij onze sectionale poorten:

  • 5 jaar fabrieksgarantie op veren kabels en rollen onder normale belasting (max 5 bewegingen/dag)
  • 10 jaar fabrieksgarantie tegen doorroesten van binnenuit
  • 10 jaar fabrieksgarantie op materiaal- en fabrieksfouten van alle niet bewegende kozijndelen die aantoonbaar onbruikbaar zijn
  • 10 jaar fabrieksgarantie op alle dichtingen tegen verrotten 

Rolluiken, poorten, screens en zonnewering: inzicht in het uitzicht

Rolluiken, poorten, screens en zonneweringen moeten u in eerste instantie afschermen: tegen respectievelijk ongenode gasten en zonlicht.
Maar, het oog wil ook wat. Daarom kunt u bij Albertijn de afwerkingsvorm van rolluiken poorten, screens en zonneweringen in grote mate zélf bepalen.
Zo maken en leveren wij bijvoorbeeld vliegenramen op maat in dezelfde RAL-kleur als uw raam- of deurkozijn, die naadloos en stijlvol aansluiten aan het geheel.
Wij houden in ons vakgebied de vinger aan de pols en bezoeken dook buitenlandse vakbeurzen om u de laatste nieuwe internationale evoluties in ons zeer specifieke domein aan te bieden.

Albertijn gaat steeds 'the extra mile', ook letterlijk! Wij bedienen naast Antwerpen ook Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Limburg.